Jump to content
automi

CrossOver

Recommended Posts

Hello all!

 

office_package-thumb.png

 

Erről a programról szeretnék infót kérni! Tapasztalatok, hátrányok, el?nyök....

 

Köszi!

Módosította Gabi89
Halott link

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Nekem nagyon bejött ez a progi. Nagyon szépen futtatja a Windowsos progikat, szépen telepíti őket, kiteszi az asztalra az ikonját, és tiszta olyan, mintha nem is wines program lenne. Én csak pozitív benyomásokat szereztem.

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Helló mindenki!

 

Olyan kérdésem lenne, hogy most szeretném lecserélni az oprendszerem és mit ajánlanátok, mert aWindows-zal már tele van a tudjátok mim. Jelenleg 3 között gondolkodom a UHU 2.0 a Debian "Etch" lés az Ubuntu 7.04. eddig wines voltam de már elegem van belőle, hogy sosem működik ezért váltani szeretnék. Várom a véleményetek, hogy melyiket lenne érdemes felrakni mert a win már megőrít.

HELP ME PLEASE!!!!

Előre is köszi mindenkinek.

 

Na sámán

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Nekem volt szerencsém a 7.04-es Ubuntut kiprobálni Live cd-ről meg a 7.10-es verziót felrakva is használtam mert nálam volt az ismerősőm gépe arra kellett feltolni és nekem nagyon bejött.Ha nVidia karid van akkor feldob egy ablakot,hogy meg van hozzá a driver 2-3gombnyomás meg egy újraindítás és kész is a telepítés és megy minden 3D-s alkalmazás.Pendrive-ot alapból felismeri programok ami nekem kellett (meg az ismerősnek mind megy rajta) fagyás meg összeomlás meg nem volt.Néha kicsit nehéz felrakni ezt azt amikor a forrásban turkálsz de amúgy viszont pofon egyszerű.A Synaptickel a csomagkezelővel se nehéz feltenni progikat főleg ha deb. kiterjesztésűek mert akkor elintézi egymaga és álltalában ki is rakja az asztalra.Szóval alig van dolga az embernek ami ha az ember kezdő Linuxos nagy előny szerintem.Terminált is meglehet szokni csak tudni kell a parancsokat kicsit olyan mint régen a DOS :D de terminált csak végső esetben használ az ember főleg ha nem nagyon ért hozzá és megtudja oldani a dolgokat a feljebb említett modon.

Szóval Ubuntu tök jó szerintem :) Suse se rossz ahogy NicK mondta.Uhu-t nem nagyon ajánlom réges régen avval is volt dolgom(1.2 verzió) hát nekem bonyolult volt.

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Ízlések és pofonok. Én jobban szeretem a parancssort, mert fél perc felrakni vmit apt-gettel, nem kell a synapticban kattintgatni :)

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Hát igen ez is igaz de aki nem ismeri a parancsokat annak lehet tovább tart.Szóval ahogy te is mondtad embertől függ :P

Téma megosztása


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Jelenleg olvassa   0 members

    No registered users viewing this page.

×