Jump to content

sadf

Elit
 • Pontszám

  46
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Közösségi hírnév

1 Semleges

About sadf

 • Rang
  Zsebibaba

Profile Information

 • Neme
  Férfi
 • Lakhely
  Kame House - Zseniális Teknős Szigete
 1. sadf

  Elkábították és megerőszakolták

  Semmi baj! Azért ha elolvastad a cikket akkor láthatod, hogy a szórakozóhely után mentek szobára. Szórakozóhely előtt szokás alapozni, nem 1 ismeretlen lakásán! Csajt se tanította meg az anyja, hogy ne fogadjon el idegenektől cukrot! Azért remélem, hogy a csávókat kiherélik, a csaj meg már tudja, hogy mi a helyzet és többet nem sz*patják így meg.
 2. sadf

  Döglött legyekből készített karikatúrákat

  Itt van még néhány haláli kép a legyekről [Hidden Content]
 3. sadf

  Megfulladt a rendőrök által használt gáztól.

  Pontosan! Nálunk van hely a bányában napi 8 óra a föld alatt, ott nem kell nehéz döntéseket hozni...
 4. sadf

  Rakétakísérletek Észak-Koreában

  Szerintem azért kísérletezget Észak-Korea, mert amíg látják az amerikaiak és szövetségeseik, hogy Koreának atomja van addig nem merik megtámadni! És Én így nem látom ezeket a kísérleteket másnak, mint egyszerű elrettentő erőfitogtatásnak, Iraknak nem volt Usa lezúzta, Iránnak van Usa kussol! Koreának már van akkor már őket sem fogják megtámadni! Az 50s évek vége felé ha jól emlékszem nyolcszoros Overkillről beszéltek a tudósok, ami azt jelenti, hogy a Földön lévő fegyverekkel nyolcszor lehetne elpusztítani a bolygót! Ha ebből indulok ki akkor nem tudok aggódni a pár darab koreai rakéta kísérlet miatt!
 5. sadf

  Xandros

  A wine progit ismered linuxon? Csak azért, mert azzal elmegy egy-két windows progi...
 6. sadf

  Gyalogosokat gázolt az autós

  Az igen! Mikor már körülnéznének elcsapták őket!
 7. sadf

  Bajnokok Ligája

  Akkor örülj magadban és tudod miért?! Mert az első meccsen a barca képtelen volt gólt rúgni itt meg egy 0 volt a teljesítményük egyedül a lepkegyűjtő valdes ért valamit, mert belerugdosták a labdát! 1-2 bírói hiba van 1 meccsen na de itt rengeteg volt a kiállítással együtt, főszereplő akart lenni a kopasz norvég hülye gyerek az lett, örüljetek vele együtt, esett előtte térdre ő nyerte meg nektek! Szép volt örüljetek!
 8. sadf

  Bajnokok Ligája

  Gratulálok barca sz*phatjátok körbe a bírót! Minimum három tizenegyest csalt el a szemét a Chelseatől! Remélem,hogy ez a bíró soha többet nem kerül a Bl közelébe, sőt tiltsák is el mindenféle labdarúgó mérkőzéstől, vertem volna ki a sípot a szájából ennek a tetűnek!
 9. Köszönöm szépen a segítségeteket! Akkor Strong és olvasgatom a digis fórumokat! Köszönöm szépen!
 10. Sziasztok Nekem is lenne 1-2 kérdésem! Digi Tv van HSS-7160NA beltérivel. Alapból Intelsaton fogja a csatorákat.Egyszer szórakoztam a Hotbirdel es a Thor 3al,nah akkor bejott valami 300 csatorna,nagy részük természetesen kódolt,de volt jó pár külföldi csatorna ami simán ment,egy darabig aztán azok is elérhetetlenek lettek. Az lenne a kérdés,hogy ezekre a csatornákra van e valami megoldás? Nem Hbokra kell gondolni,ezek ilyen mezei csatornák,csak jó lenne,mert többet tudnék kapcsolgatni. Vagy már ehhez is okosított beltéri kellene? Másik kérdés,hogy Antenna Digitalra van valami törés? Mert olvasgattam visszafelé,de nem nagyon találkoztam ezzel a szolgáltatóval az itt kérdezők körében! És még akkor annyi,hogy melyik beltérit ajánljátok? Stong vagy Optibox vagy van még egyéb is? Nem fontos a HD minőség!
 11. sadf

  Animékről

  Nem egyszerű davedane,de mind 3 amit írtál azok tulajdonképpen a természetfeletti képességük mellett a humorra mennek és összpontosítanak a csaták mellett! Slayerst láttál már? Jó karakterek és spamelo! Nekiláttam tegnap a Kurozukának,tegnap megnéztem az első részt,nem volt túl nagy hatással rám,hogy egyből kaptam volna le a következő részt(ellenben Champloot annak idején elég gyorsan végignéztem)! De aprítanak benne rendesen,hátha ez meghozza valakinek még a kedvét!
 12. sadf

  Dragon Ball 2: Reborn

  Megerősítik amire utaltam a bevételek kapcsán: A hétvége legcsúfabb eredményét azonban a Dragonball: Evolúció könyvelheti el. A filmről jelen pillanatban nem tudni, pontosan mennyibe is került, és a közönség reakcióját látván nem is fogja felfedni a Fox, hogy mekkorát is bukott. A film mindösszesen 4,6 millió dollárt szedett össze, ami elképesztően gyenge eredmény. Ráadásul a kritikusok is lehúzták a filmet, szóval nem valószínű az a második rész. Forrás: [Hidden Content]
 13. sadf

  Dragon Ball 2: Reborn

  Ez még csak előkészületben van ha jól sejtem! De szerintem kétszer is meggondolják,hogy bele kezdjenek! Látva,hogy hogyan teljesít a mozi jegypénztáraknál [Hidden Content] De ha jól látom akkor csak tegnap kezdett az amerikai mozikban(másodszor is eltolták az Usa premiert),talán ott még megmenekülhet az első rész és akkor még összedobhatnak talán egy kicsivel jobb folytatást! Mondjuk egy egész stáb cserével illenék kezdeni!
 14. sadf

  Dragon Ball 2008

  Mivel zsepi jelezte,hogy igényt tart a feltöltésre ezért felkerült: [Hidden Content]
 15. sadf

  Dragon Ball 2008

  Sejtettem,hogy csak valami ilyenre lesznek képesek! Mindenhol lehúzzák a filmet Usaban a premiert szerdáról péntekre tolták,érzik ők is,hogy valami nem stimmel vele! Andro666 ha jól sejtem erre gondolsz: [Hidden Content] Nem rossz! Feldobom holnapra ha érdekel valakit,még magyar felirat is van hozzá és akkor legalább lesz összehasonlítási alapja mindenkinek!
×