Jump to content

tiger105

Veterán
 • Pontszám

  327
 • Csatlakozott

 • Utoljára itt járt

Közösségi hírnév

120 Tisztelt

About tiger105

 • Rang
  Haladó

Profile Information

 • Op.rendszer
  az miféle csoda? :)
 • Neme
  Férfi
 1. tiger105

  Biztonsági programok havi kódjai

  Köszi a kulcsokat, egy apróság, mert én is benéztem most elsőre, mert letöltöttem és telepítettem a Smart Security-t aztán aktiválásnál jött a hibaüzenet: te azt írod Smart Security-hez van a kulcs, de valójában már Internet Security-hez. Idézet az ESET oldaláról: "A CHIP magazin olvasói minden hónapban ingyen juthatnak ESET Internet Security licenchez (2017-től, a korábbi ESET Smart Security helyett)."
 2. tiger105

  Minden, amit az internetes adatvédelemről tudni érdemes

  Kimaradt a forrásmegjelölés: [Hidden Content] Egyébként nagyon jó a weboldal amiről szó van benne, kár hogy az emberek 99%-a ha értené és tudná mi ez, akkor sem tennék meg a megfelelő lépéseket, mert oda a fene nagy kényelem.
 3. tiger105

  Microsoft Windows 10

  Alt+tab kifele, aztán alt+tab ivssza a játékba, megjavul utána?
 4. tiger105

  Win8 vagy 10 Raspberry PI2-re

  Win10-nek úgy tudom van IoT verziója, amit lehet RPI-re tenni, azt kell letöltened, a licenszelésről valószínűleg a Microsoft oldalán kapsz elég pontos információt.
 5. tiger105

  Microsoft Windows 10

  Az sajnos nem elég, egyrészt mert ha letörlöd akkor visszateszi következő alkalommal, tehát el is kell rejtetni a frissítést. Ami szintén nem elég, mert mikor frissül a rendszer a jövőben, visszaállítja ezt a frissítést is újra elérhetővé és felteszi. Nekem az a dolog vált be hogy friss telepítéskor azonnal nem engedem feltelepülni és rejtetté teszem (így később sem tette vissza). Mikor korábban már fent volt és letöröltem és rejtettem visszajött, ahogy írtam.
 6. tiger105

  Microsoft Windows 10

  Azt mpndják ez a legjobb hozzá (sosem használtam): [Hidden Content]
 7. tiger105

  nCore

  Nálad lesz a hiba szerintem, itt tegnap és ma is többszöri látogatásra is működik hibátlanul.
 8. tiger105

  Microsoft Windows 10

  Office 2013 MS toolkittel aktiválva.
 9. tiger105

  Microsoft Windows 10

  Ez így nem fedi a valóságot Ha van Win10-hez kulcsod, telepítheted helyből azzal (én is így csináltam), nem kell előtte Win7/8.1-ről csinálni egy frissítést, hogy eltárolja a regisztrációt.
 10. tiger105

  Microsoft Windows 8

  BIOS-ban vagy NVIDIA Control Panel-ben nincs semmi erre utaló lehetőség? Szerintem kellen lennie.
 11. Ellopják az adataidat ígyis úgyis, azt hogy milyen módszerrel teszik, az részletkérdés, mellesleg nem is lopás jogilag nagyrészt, mert a szerződésben benne van, hogy mely adatokat gyűjthetik rólad, és ezt te kipipálod (elfogadod) a rendszer telepítésekor.
 12. Én is pont egy hete mentem el tőlük sok-sok év után, mikor kiderült hogy a kártyás csomagok amúgy is magas percdíjain még emelnek, most látva ezt a hírt duplán örülök, így lehet szépen redukálni a kliensek számát, jól csinálják Ja és egyébként mikor bevezették ezt az egyéni csomag összeállítósdit akkor is csodálkozva konstatáltam hogy a legkevesebb szolgáltatást nyújtó összerakott csomag is drágább, mint előtte a többet nyújtó univerzális csomag...szép munka.
 13. tiger105

  Navigációs kérdések (új)

  Köszi az infót, így ez egy elég baráti lépés akkor a navigáció készítőitől.
 14. tiger105

  Navigációs kérdések (új)

  Akkor ezt úgy kell érteni, hogy aki a 10 napon belül tölti le annak örökre/x évre ingyenes, vagy úgy hogy 10 napig, aztán kuka?
×